Over mij

Jellen T'Jaeckx Life coach

Mijn cliënten beschrijven me als rustig, een goed luisterend oor, motiverend en doelgericht. Klinkt dit voor als jouw ideale coach?

Ongeveer 3 jaar deed ik onderzoek naar het psychosociaal welzijn bij UGent en Securex. Hieruit ontstond er een groeiende passie voor psychosociaal welzijn en een engagement om actief het geluk en welzijn van anderen te verbeteren. Dit was voor mij een motivatie om een andere weg in te slaan in mijn carrière en begon ik als life coach en loopbaanbegeleider.

Momenteel combineer ik mijn coachingspraktijk met mijn voltijdse job bij het FAVV. Om deze reden ben ik tijdens de week overdag niet bereikbaar. Afspraken kunnen dus enkel doorgaan na 18u of tijdens het weekend.

Klaar om samen aan jouw toekomst te werken? It’s about you.