Recencies Happiness Masterclass

De Masterclass is een aanrader voor wie meer te weten wil komen over het thema geluk. Alles wordt duidelijk uitgelegd en aangetoond aan de hand van cijfergegevens. Daarnaast worden er ook tips meegegeven, zodat je dit kan toepassen in je praktijk!
– Lynn Verstraete, YourGrowth –
Zeer toffe ervaring. Heb weer wat bijgeleerd en een aantal bruikbare tips gekregen die ik kan meenemen in mijn praktijk.

– Eliza, Body & Soul Coach –

Wetenschappelijk onderzoek rond geluk, daar is wel wat rond te vertellen! Wat maakt je gelukkig en hoe neem je hiervoor verantwoordelijkheid? Bedankt Jellen, je wist de theorie te vertalen in praktische tips. Ik ben weer geïnspireerd en gemotiveerd om er actief werk van te maken bij mezelf en anderen.
– Goele, Grow for It –
Life coaching | workshops & presentaties
De Happiness Masterclass is een enorm leerzame masterclass voor wanneer je meer wilt leren over geluk. Of je nu zelf coach, psycholoog of psychiater (in opleiding) bent of niet, dat maakt voor deze masterclass, naar mijn mening, niet uit. Iedereen zou meer grip moeten krijgen op de term geluk en wat het voor hen/met hen kan doen. Daarom zou ik zeggen stop met twijfelen en schrijf je in, want leren, dat doe je hier gegarandeerd van. 
– Amber Jamie, Happybeat.be –
Ik vond de Masterclass heel duidelijk, uitgebreid en boeiend. Een aanrader voor al wie wat dieper wil ingaan op wat geluk betekent in zijn/haar leven… 
– Marijke, Diaspoor –
Happy about the Happiness Masterclass
Geluk is een term dat iedereen kent, maar niet voldoende begrijpt. Jellen zorgt, met gemakkelijk te begrijpen taal, de nodige humor en een overmaat aan kennis over het onderwerp voor een eerste inzicht. Het doet je stilstaan bij wat geluk is en wat geluk voor jou betekent. En dat is al een eerste stap tot geluk. Top Jellen! 

– Koen en Lies –

De masterclass was leerrijk en gaf een breed  beeld van geluk, met voldoende afwisseling tussen theorie, cijfers en praktijk. En af en toe een flauwe mop. Een aanrader
– C.L. –
Interessante lezing over wat geluk is en van welke factoren het afhankelijk is.
– Iris R. –